Kitapyurdu Alışverişim

by - Temmuz 13, 2015

Merhabalar!
Bugün size kitapyurdu.com dan yaptığım alışverişten bahsetmek istiyorum.Öncelikle belirmem gerek, bu ilk internetten kitap siparişim. Çünkü genelde dokunmadan almayı sevmiyorum kitapları. 
Şu an kaldığım yerde bir kitapçı olmadığı için internetten siparişi denemek istedim. 
İnternetten kitap alışverişi yapabileceğim, güvenli , hızlı teslimatı olan ve uygun ücretli siteleri araştırdım. Siteler içinde en tavsiye edileni kitapyurdu idi. Aynı zamanda 20 tl üzeri alışverişlerde kargonun ücretsiz olması da beni çeken diğer bir yönü oldu.

Kitap yurdundan 2 adet kitap aldım. (ilk alışverişim olduğu için pek güvenemedim sadece 2 adet deneme maksatlı aldım aslında.) 
Siparişi Salı gecesi verdim ve Perşembe günü sabahı kitaplarım elimde oldu. Kargo sorunsuz geldi, kitaplarda herhangi bir hasar yoktu (ki siz de benim gibi kapaktaki en ufak bir çiziğe bile içi acıyanlardansanız mutlaka tavsiye ederim.)
Ayrıca siparişlerim için 160 puan verdiler. Bu puanlar site içerisinde puan mağazası adlı bölümde satılan ürünlerden satın almanızı sağlıyor. Siparişlerinizde, okuma durumu güncellemelerinizde artıyor. 
Bir de can yayınlarının yeni çıkan spor dergisi  Socrates'i de hediye olarak yollamışlar. Dergiyi de çok beğendim, benim okuyacağım tarz bir dergi değil ama spor okumayı sevenlere tavsiye ederim.
Kitap ayraçlarından Kebikeç duası olana ise ayrıca bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim.






 Kısacası ben memnun kaldım, artık kitaplarımı internetten de güvenle alabileceğimi düşünüyorum.



Beğenebileceğiniz diğer yazılar

2 yorum

  1. Kitapyurdu güvenilir ve titiz çalışan bir site. Ben de birkaç sefer sipariş verdim. Üstelik diğer sitelere nazaran düşük ücretli (20 tl gibi) miktarlara da kargo bedava seçeneği sunabiliyor. Bazı sitelerde 44 tl 37 tl gibi nasıl belirlediklerini merak ettiğim bir kargo limiti koyabiliyorlar =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ücretsiz kargo beni en çok çeken şey oldu. Üstelik kargo parasını kitaptan da çıkarmıyorlar normale göre bayağı indirimle aldım kitapları. 10 tl lik dergiyi de bedava göndermelerini sayarsak 15 tl kardayım :D

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler!