First Post (?) maybe not first but...

by - Ocak 17, 2015

Şu meşhur "ilk post" yazısını hayatımda kaç defa yazdım hatırlayamıyorum bile. Kararsız kişiliğim yüzünden defalarca blog açtım lakin hiçbirinde devam sağlayamadığım için genellikle son yazdığım yazı olarak kalıyor şu "ilk post" yazıları. Umarım bu sefer son olmaz diyorum ve başlıyorum yazmaya.
Öncelikle bu blogu daha çok sinema dersi aldıktan sonra açmaya karar verdim. Daha çok film günlüğü tarzında yani. Ama biraz değişti durum. E tabi o kadar çok kitap okuyorum ki, filmden çok kitap paylaşmak durumunda kalıyorum.
           

Kendimden biraz bahsetmek gerekirse Çukurova Üniversitesi'de Ekonometri birinci sınıf öğrencisiyim. Boş zamanlarımı film izleyerek, kitap okuyarak, Discovery Science izleyerek, sergi, tiyatro, senfoniye giderek geçiriyorum. Bir de son zamanlarda piyano dersi alıyorum. Genellikle klasik müzik dinlerim. (Sevdiğim bazı parçalardan oluşan playlist için tıklayın.)
En sevdiğim yazar Paulo Coelho. En sevdiğim kitabı ise tabii ki Simyacı. 
En çok gitmek istediğim yer Roma öğrenmeyi istediğim dil ise İtalyanca.
Daha önce Eskrim, Jimnastik, Badminton ile uğraşsam da devamlı olarak uğraştığım tek spor Tenis sanırım.
Kendimi anlatmayı bırakıp annemin yaptığı şekerpareleri yemem gerekiyor artık. Umarım devamlılığını getirebileceğim bir blog olur. Au revoir!

Beğenebileceğiniz diğer yazılar

2 yorum

  1. Hoş gelmişsin blog alemine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok teşekkür ederim. blogumun ilk yorumları senden *.*

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler!